Zárcsere kivitelezésemmel értéket védek meg Önnek! Egy kattintásra elérhető vagyok. +36-70-272-7773

Fontos megállapítást kell nyernie az áraknak.

Ügyfeleink akik Cisa zárcsere árak vagy Cisa zárkódolás árak felöl érdeklődnek feladatát minden esetben pontos árajánlatot kívánnak kapni. Megpróbálunk néhány munkamenetet az alábbiakban felvázolni ám minden esetben tisztában kell, hogy legyünk azzal a ténnyel, hogy a helyszín és a zárak beépítési környeztete változóan hat a munkadíjakra. 

Ajtó poziciónálása 

Ha a bejárati ajtónkat csak erővel becsapni tudjuk, ellenkező esetben csak testsúlyunkkal tudjuk kényszeríteni a nyitást illetve a akad a küszöbben az ajtólap esetekben a járólapot vagy parkettát súrolja megoldás lehet az ajtó beállítása ennek díja a munka mértékétől függ de minimum 7.500 ft áfa költséget takar.

Cisa zár kódolása

Biztonsági ajtónk kulcsa hiába fénylik az anyaga puha réz. Ha leejtjük és a fogai elgörbülnek, sérülnek, letörnek fogai a megoldást a kulcsra kódolás jelentheti. Egy elhagyott, ellopott, illeték felhasználónak adott kulcs esetében is ezt az eljárást ésszerű követni. Ám egy hibást működést produkáló zár esetében javulást nem várhatunk a kódolástól. Ennek a költsége 3 db os Cisa gyári kulcskészlettel 25.000 ft + áfa.

Cisa zárcsere

Elhagyott kulcs esetén egy zárt ajtónál csak felfúrással lehet az ajtót kinyitni. Ebben az esetben sérül a fő zár és kulcs készlet is. Kopásból származó nyitási zárási problémák szintén ezzel módszerrel háríthatóak el. Sok Cisa ajtó tulajdonos keresett meg minket, hogy csak a kilincs lóg és azt kellene kicserélni de de ebben az esetben is a zárcsere jöhet szóba. Ennek a költsége változó hiszen a beépítés módjaitól a munka költsége nőhet. A minimum ár amivel számolhatunk 50.000 ft +áfa költség

Cisa ajtónyitás

Teljesen más eljárás alkalmazható egy 4 re zárt ajtó nyitása és egy becsapódott ajtó között.
Sérülésből, romlásból származó ajtónyitásnál az zár sérül meg. Az ajtó burkolatán illetve más szemmel látható alkatrészén sérülés nem vagy elvétve kevésbé keletkezik. Beletört kulcs esetén, elromlott, működésképtelen zár esetén, beleszorult kulcs esetén alkalmazható munkadíj értéke 18.000 ft +áfa tól lehetséges.

Becsapodott ajtónyitás

Ilyen és ehhez hasonló esetben a kulcs általában az ajtó belső oldalán a zárban, asztalon,, táskában található de a külső fix gomb nem mozgatható ezért ajtónyitásra lesz szükségünk.
A folyamat alatt az ajtó egyetlen szerkezet sem sérül meg, látható nyom nem keletkezik rajta. A fent vázolt esetekben az ajtónyitás díja minimum 8.000 ft+áfa

Cisa kilincs, gomb csere

Az idő során és a felhasználás mértékének függvényében a réz Cisa kilincsek elkophatnak, rozettájuk eltörhet, rögzítő hernyó csavarjai nem aktiválhatóak. Ezekre az esetekre gyári réz, illetve bronz termékeket tudunk ajánlani a helyszínen. Egyes zárcsere munkálatokhoz elengedhetetlen a kilincs cseréje hiszen a kilincset rögzítő csavar nem nyitható. Ezekre az esetekre alkalmazható irányárunk 15.000 ft+áfa minimum költségként számolható ugyanis eltér a kilincsek mintája, színe így az ára is.

Cisa kulcsmásolás

Misterminit, aluljárós kulcsmásoló biztosan mindegyikőnk másoltatott már valamelyik létesítményben kulcsot. A fizetéskor azt az infót kapjuk hogy a kulcs sérüléseiből adódó problémák miatt garanciát nem vállalunk. Replika nyers kulcsok alkalmazásával és pontatlan gépekkel nem lehet pontosan dolgozni. Hívjon minket ha eredeti, gyári működő Cisa kulcsmásolásra van szüksége. Egy darabkulcs másolása 2.500 ft +áfa több kulcs nagyobb kedvezmény!

A fent felsorolt árak minden esetben a minimum költséget jelentik hiszen a munka egyedisége miatt ezek eltérhetnek. Természetesen az árak netto árak és az éfa költségét nem tartalmazzák. Megkeresések esetén a Budapesti aglomerációban érvényesek. Bővebb felvilágosítást érhet el a Non Stop elérhető telefonszámunkon

                          06 70 272 77 73 Cisa zárcsere